De beplantingsservice…
in drie maand tijd een prachtig bloeiende tuin

We willen onze tuin beplant hebben
maar weten niet hoe te beginnen

Zo herkenbaar. Vind jij het ook lastig om te bepalen waar je moet beginnen? Welke keuzes je moet maken?
Je tuin door een beplantingsdeskundige laten verzorgen lijkt in gedachten een grote stap, maar kan je juist enorm veel tijd en geld besparen. Er is zo ontzettend veel te koop dat je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Door mijn jarenlange kennis en ervaring zie ik in een oogopslag wat jouw tuin mooi maakt. Voor de ene tuin is het een paar mooie bomen of solitaire struiken, voor de ander is het een bloemborder die het hele jaar door spectaculair bloeit. Samen met jou geef ik je tuin de sfeer die het nodig heeft.

Je tuin moet je uitnodigen, je blij maken. Als je naar buiten kijkt, zie je een harmonieus schilderij die in alle seizoenen de moeite waarde is.

VIJF REDENEN OM DE BEPLANTING TE LATEN VERZORGEN
DOOR MARIETTE VAN HEES BEPLANTINGSSERVICE

DUURZAAM BIODIVERSITEIT

Een beplantingsdeskundige ziet welke plant het beste past in jouw specifieke situatie.

IN EEN KEER GOED

De juiste plant op de juiste plaats. Zo staat hij er over twintig jaar nog. Je tuin klopt, dat zie je, dat voel je.

GELD BESPAREND

Door mijn jarenlange ervaring zie ik ter plekke welke tuinwensen van jouw mogelijk zijn. Er is dus geen ellenlange zoektocht en/of vervangingsinvestering noodzakelijk voor de juiste beplanting.

IN DRIE MAANDEN EEN BLOEIENDE TUIN

Nu een kale tuin? Over drie maanden een bloeiende tuin! Je kijkt vanuit je raam op een tuin waarin bloemen de sfeer bepalen.

ALLE SEIZOENEN EEN MOOIE TUIN

Van het vroege voorjaar tot laat in de herfst is jouw bloemborder mooi. De planten sluiten op elkaar aan: zo heb je in elk seizoen een prachtige tuin.

Last but not least

Bespaar jezelf tijd en uren piekeren.

Maak gebruik van mijn ervaring.

Je hoeft het wiel niet uit te vinden, dat heb ik al gedaan.

Werkwijze van de beplantingsservice -
Een tuin maak je met planten.....

Jij maakt aanschouwelijk wat je wilt. Je visualiseert dat met voorbeelden. Samen overleggen we wat de mogelijkheden zijn. Ik kom voorrijden met de planten. Gezamenlijk maken we er een mooi geheel van. Door mijn begeleiding ont-zorg ik je op je weg naar je ideale tuin. Zo voorkom je teleurstellingen en hoge kosten.

3
tulpen

Wist je dat?

Uit recent onderzoek van de Rabobank is gebleken dat bij een goed aangelegde tuin de waardestijging van een huis twee tot drie keer de investering in de tuin bedraagt. Gebruik maken van Mariëtte van Hees Beplantingsdeskundige is dus een uitstekende investering.
Pieker niet langer en bel.