OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Afbeelding11
Afbeelding12

Vanuit ieder raam een andere tuin te zien.

Stijl hebben Henry en Tiny van zichzelf, dus aan mij de taak om iets stijlvol neer te zetten.

Vanuit de kamer zicht op rust, een groenen ruimte omsloten met een taxus haag en centraal een langgerekte vijver 20cm boven het peil.  Er loopt een as door de tuin welke start bij de hoge berken centraal in de voortuin – over de vijver naar de achterliggende tuin met centraal het waterornament.

Achter hebben Henry en Tiny een afsluitbare patiotuin een zijde in zijn geheel begroeid met hedera tegen de wand . De patio heeft een mooie pergola in een oud blauwe kleur geverfd,

Op de pergola een blauwe regen, dit maakt de ruimte stijlvol.
Deze patio is bestraat met Oudhollands Schellevis materiaal. Schellevis heeft heel strakke tegels in meerdere tinten zwart en grijs en ook meerdere formaten. Hier is een patroon mee gemaakt die de ruimte praktisch en mooi maakt.

Het meubilair heeft alle aandacht en is tevens super praktisch, met weinig middelen we reiken we veel. De plantvakken zijn strak en beplant met buxusvormen en de cornus controversa, een heester welke langzaam groeit met wit groene bladeren.

Naast de patio is de bloementuin. De bloemen tuin met blauwe grijze en witte planten .

Opvallend is de Buddleja en het kattenkruid – zo sterk zo eenvoudig .

En je kunt er jaar in jaar uit van op aan. Deze tuin heeft allure gekregen door vier taxusblokken met daarin de hoge snoeivorm van de Carpinus Betulus op de hoekpunten van de woning te plaatsen. Verder is de tuin ommuurd met een taxus, waardoor Henry en Tiny nu heel erg lekker privé wonen.